Slumpad post: Nyheter via fejan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Edsbesöket

| 2013-11-27, 23:14

I torsdags hämtade vi lite tidigare och packade ihop oss i bilen och körde de 45 milen till min mamma. Det var ju kolmörkt så barnen sov otroligt nog en del av resan (mest Simon, vilket är bra då han är bilsjuk). Framme vid 11-tiden så fikade vi lite, packade in och bäddade för att sen slockna rätt bra.

Fredagen softade vi, köpte lego som vi byggde med. Lördag spenderade vi till stor del hos Pontus och Rasmus. Jösses vad de fyra barnen lekte! På söndagen tog vi en tur till Eds nostalgi och hittade faktiskt en melittahållare. Så nu är vi på jakt efter filter 103. På måndagen åkte jag och barnen förbi kyrkogården och pappa/morfars grav. De hade fått välja varsin sak att lägga där och Simon valde ett hjärta i mossa och Joel en krans.

Lördag och söndag kväll spenderade jag med att sortera lego för att sen packa in i små paket – blivande adventskalender. Perfekt! Mamma agerade support. John gjorde annat – inte hans grej med sånt pill.

Det var mestadels ganska kallt och vi var ute ganska lite. Hemresan gick fint även om barnen tyckte det var långt. Redan idag har de dock frågat när vi ska åka igen så det var nog inte så farligt.

I Ed



Kommentera