Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Yogobe-frustration

| 2021-10-14 kl 21:43 (2021-10-14, 21:43 GMT +1) |

I januari körde jag igång min prenumeration (var nog gratis första månaden) och vi har varit väldigt duktiga på att göra pass vardagsmornar (inte alla men många). Vi har fortfarande våra favoritpass som vi varierar mellan. Tänker att jag ska testa nya men det blir aldrig av.

En stor frustation har dock varit att casta. Det har BARA strulat. Både via webbläsare på telefonen och från appen som de lanserade i år (?). Ofta har vi kört på telefonen bara. Rätt störigt.

Så förra veckan gjordes någon uppdatering och nu har det funkat mycket bättre från appen på mornarna. Underbart!

Någon gång dök live-event upp och jag tänkte att det kanske vore kul. Så dök det upp att Moa som höll yogaretreatet skulle ha såna och det ville jag såklart vara med på. 20-21 på torsdagar under 4 veckor. Ikväll var det dags. Bytte om, tog fram mattan och insåg att jag inte hittade eventet i appen. Letade frustrerat. Gick till Moas instagramsida och följde någon länk. Försent att boka fick jag upp. Man måste boka.

Suck. Nåja. Det blir ju torsdag nästa vecka så då tänkte jag att jag kör ett annat pass (John oxå). Hittade ett på en kvart. Lite lagom. Började med några småpratande personer som berättade vilka saker man måste ha för att göra passet (vore ju fint om det fanns någon tydlig ikon för det typ). Detta efter att jag i ett par minuter fått strula med castandet igen.

La ner och körde egna övningar. Och funderar allvarligt på om jag verkligen ska köra vidare när året tar slut.En kommentar to “Yogobe-frustration”

  1. Sandra skriver:

    Men så himla irriterande

Kommentera