Slumpad post: Randig campan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nyfiken

| 2021-09-28 kl 07:53 (2021-09-28, 7:53 GMT +2) |

På jobbet är våra kalendrar öppna för alla anställda. På varje bokning kan man dock välja att göra den privat, dvs alla andra ser att något är bokat men inte vad och med vem. Personligen använder jag den väldigt sällan.

Förra veckan kom en bokning från en person över mig, som jag haft lite att göra med ibland. Tackade ja. Det dyker ju upp rätt mycket olika bokningar kring högt och lågt.

I fredags gick jag igenom veckan som kommer för att ha lite koll. Då ser jag att den bokningen är privat.

Snacka om att min hjärna har funderat över det där. Mötet är på torsdag. Jag försöker även tänka att det kan ställas in, det kan flyttas.

Men jösses vad nyfiken jag är!

Tänker att det förmodligen blir platt fall. Inget intressant utöver det vanliga. Men man vet ju aldrig. Och då kan hjärnan hitta på!

Jag hatar på sociala medier när folk lägger ut att de har hemlisar som de inte kan säga något om. För jag blir såklart nyfiken (oftast). Tänker att det hade varit roligare om de skrev såna här saker – när de själva inte heller har koll!En kommentar to “Nyfiken”

  1. Sue skriver:

    Mötet flyttades till fredagen och handlade var bra men oklart varför privat. så aningens platt fall.

Kommentera