Slumpad post: Hitta på övningar
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Mammografi igen

| 2021-09-27 kl 20:23 (2021-09-27, 20:23 GMT +2) |

Fick en kallelse för ett tag sen men bokade om tiden. Idag var det dags. Ser att jag bloggade om det för fyra år sen men i kalendern ser jag att jag var i mars 2019 senast.

Tog bilen eftersom det kändes enklast. Underbart väder. Lyssnade på radio. Helt plötsligt inser jag att jag är på fel bro. Har glömt svänga av. Tiden kvar på maps gick från 6 till 15. Inte riktigt så att jag hade med det i beräkningen eftersom jag även behövde hitta parkeringsplats vilket kan ta sin tid på söder.

Nåja, det går ju inte att vända så åkte genom söderledstunneln och över centralbron, svängde av mot cityterminalen och vände där tillbaka mot söder igen. Kom fram med 4 minuter till godo och känner mig lite småstressade när jag närmar mig. Mitt emot ingången finns en ledig plats på gatan så jag kan fickparkera direkt. Lyx!

Öppnar parkeringsappen och matar in det som behövs, tar mitt pick och pack och går in. Jag och en till i väntrummet. Hinner skrolla instagram i typ 3 minuter sen är det min tur.

Snacka om att man förstår hur boskap känner sig. Man först hit och dit och vänds och vrids och kläms. Fyra bilder.

Ändå tacksam att detta görs. Gratis.

Kommer ut till bilen och ska stänga av parkeringen. Då inser jag att jag aldrig gått hela vägen för köp-knappen är uppe. Tittar mig omkring och på vindrutan. Ingen p-bot. Cancel.

Åker hem i solen!Kommentera