Slumpad post: Nylén, Fredrik: Matbröd
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En fika ute

| 2021-09-26 kl 17:00 (2021-09-26, 17:00 GMT +2) |

Vädret i helgen har verkligen varit fantastiskt. Vi lyckades komma ut alla en sväng idag även om en fick mer eller mindre tvingas (men verkade ändå tycka vissa delar var bra).

Vi testade en cykelvagn vi köpt för att på sikt ha Raffe i den. Idag fick fikat åka där. Jag gick i förväg och hann en bra bit men inte ända fram när övriga cyklade ikapp mig. Testade hälarna (höften och kondisen) genom att springa mer än jag gjort på riktigt länge. Funkade bra tror jag (flåsigt…). Raffe vill ju inte direkt gå i vanlig takt när övriga cyklar iväg…

Hittade faktiskt en ledig plats vid vattnet och vi fixade nudlar och fikade på nybakta kakor.

Hem cyklade barnen direkt, John tog sällis med mig en bit tills jag kunde gå upp i skogen på berget och kasta boll med Raffe.

Kommer leva länge på den här helgen!Kommentera