Slumpad post: På konferens 
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Årets grönanbesök

| 2021-08-03 kl 16:23 (2021-08-03, 16:23 GMT +2) |

En månad efter Lisebergsbesöket drog vi till Grönan (jag bokade det faktiskt dagen efter Liseberg när jag insett att Liseberg var fullbokat typ hela juli redan där). Jag nämnde för Mia att vi skulle dit och hon blev jättesugen och började kolla upp om det gick att köpa en extra biljett men så kom det fram att John inte var supersugen så hon fick ta hans plats helt enkelt.

9.30 slog de upp portarna och vi var bland de första in och startade med Lustiga huset (där jag blev uppringd av jobbet men rätt snabbt kunde bolla vidare till de som faktiskt jobbade). Sen slog vi till med den nya berg- och dalbanan Monster. Wow! Kärlek vid första rundan från oss alla. Det slutade med att vi, tack vare korta köer (< 10 min) på den under typ hela dagen, lyckades åka den 8 gånger. En gång på varje rad (finns 7 rader med 4 platser) och dubbelt på rad 5. Jag gillade längst fram bäst.

Corona-säkert – nä, inte det minsta faktiskt. Då var det faktiskt bättre på Lisberg. Grönan är ju så sjukt liten att det inte går att hålla avstånd. Men helt klart mycket färre folk än en vanlig dag i augusti så vi var nöjda. Efter drygt 3,5 timmar kom regnet och i början var det soft och efter åttonde vändan med Monster var vi rätt nöjda och drog hem – så vi slapp det riktiga ösregnet.

Appen var helt värdelös förutom att man väldigt smidigt kunde beställa mat i den (fixade lunchen på det sättet – klart snabbare än kön). Gick inte ens att se kötiderna där vilket jag har för mig att man kunnat tidigare? Gillade att det nu finns Jetpass även här – vi körde Jetline och Monster eftersom man måste bestämma när man bokar och då har man ingen aning om hur det ser ut på plats. Skulle ha tagit Twister som vi inte orkade köa till.

  • House of nightmare som alltid är lite läskigt.
  • Kvasten som efter Monster inte är så kittlande (vi ville börja med den men den delen öppnade först 10.00 så…)
  • Flygande mattan som är överraskande bra.
  • Slänggungorna som jag nog gjort för sista gången då jag kände mig lite grön efteråt.
  • Lustiga huset som jag tycker blir kortare och kortare?
  • Jetline som alltid är najs
  • Monster som vi då åkte 8 gånger – helt fantastiskt attraktion!
  • Barnen åkte även BläckfiskenKommentera