Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Vaccinerad!

| 2021-06-12 kl 12:16 (2021-06-12, 12:16 GMT +2) | 0

I torsdags var det äntligen min tur att få dos 1. Slakthusområdet så jag tog bilen dit och hoppades att det skulle vara lätt att hitta parkering. Aningens dåligt skyltat kring det så jag chansade på en plats på gatan (funkade). Tog mitt munskydd och gick och ställde mig i kö. Otroligt bra uppstyrt och knappt någon väntan alls, så vips hade jag tagit sprutan och fick sitta en kvart och vänta.

De påpekade att det är viktigt att man tar sprutan i sin hemort och hellre skjuter på det en vecka om man inte här hemma.

Fick lite ont i armen fredag men idag lördag känns det nästan ingenting.

Fick Comirnaty och har faktiskt valt att inte läsa på särskilt mycket före eller nu kring de olika vaccinerna utan litar här fullt på hela apparaten.5 kommentarer to “Vaccinerad!”

  1. Sandra skriver:

    Heja heja! En mamma på mitt jobb sa att många får reaktion efter andra sprutan på pfizer…typ feber och lite frossa.

Kommentera