Slumpad post: Bra stämning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Google One

| 2021-06-10 kl 10:50 (2021-06-10, 10:50 GMT +2) | 0

Sen våren 2010 har jag använt Gmail och Google Calendar privat. Använder givetvis även drive för en hel del dokument. Sen mitten av 10-talet gissar jag så använder jag även Google Photo och har synkat alla bilder från telefonen dit i hög upplösning, inte orginal, eftersom det har varit gratis. Galet bra och givetvis lite för bra för att vara sant. I våras gick Google ut och sa att från 1 juni så kommer även dessa högupplösta bilder att räknas in.

Så för två veckor sen slog vi till på Google One där vi kan lagra tämligen mycket (tog största paketet) så nu siktar jag på att så sakteliga flytta saker från dropbox dit eftersom jag ibland slår i taket på dropbox.

Ska även finnas lite extra finesser så vi får se vad jag orkar ta reda på. En bra sak är att vi kan dela på utrymmet hela familjen.Kommentera