Slumpad post: Spöke med från kalas
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Fickfoton

| 2021-05-14 kl 12:05 (2021-05-14, 12:05 GMT +2) | 0

På långrundan i morse tyckte jag att batteriet gick ner rätt mycket någonstans från att jag kom till Flaten till att jag kom till Ältasjön. Men jag fotar ju mycket och lite annat på telefonen som ändå har ett par år på nacken och behöver laddas rätt ofta.

Väl hemma så var den under 30% vilket gör att den inte synkar till dropbox. Kollade och såg att jag hade 340 bilder att synka. Öh? Förvisso tog jag rätt mycket bilder men sååå många?

Kom på att jag ska se till att ladda upp filmer till Google Photo som 1 juni byter modell och allt som laddas upp efter det datumet kommer att räknas så vi ska slå till på Google One. Kollar in bilderna från idag och ser att det är massa svarta. Plus en massa med något skumt mönster. Plus ett gäng korta filmer.

Då inser jag anledningen till att batteriet gått ner. Av någon anledning har kameran gått igång och tagit både bilder och film i fickan.Kommentera