Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Lunchsamtal

| 2021-04-13 kl 07:10 (2021-04-13, 7:10 GMT +2) | 0

Livet rullar på och det är lite klurigt att hinna med vänner. Särskilt nu när det är pandemi. Jag och Lotta som lärde känna varandra när jag började plugga i Uppsala hösten 1996 messade länge om att ses. Vi hann med någon lunch före pandemin (typ max en i halvåret) och sen gick det i stå.

Tills vi bara bokade en dag, över lunch att höras, i januari. Och sen dess kör vi en gång i månaden. Igår var det en sån dag. Jag hade dock helt missat att lägga in i kalendern så precis när jag och Simon höll på att avsluta kortspel så ringde telefonen. Ringer typ aldrig så blev lite nyfiken.

Lotta!

Sen babblade vi oavbrutet i 45 min. Det händer saker för oss båda och det var otroligt skönt att lufta lite tankar kring olika saker.

Nu har jag sett till att boka in nästa gång i maj.Kommentera