Slumpad post: Förskoleperioden över
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Träff i hundgården

| 2021-04-03 kl 16:36 (2021-04-03, 16:36 GMT +2) | 1

För någon vecka sen såg jag att någon tog initiativ till en småhundsträff i hundgården närmast oss. Glömde sen lite bort men igår kom en påminnelse om att de fortsatt ses 14.00 varje lördag så idag tog jag mig i kragen och gick dit.

Var lite tidig och kom först. Sen dök det upp lite olika raser och det var superintressant att se hur relationerna mellan hundarna förändrades. Raffe var lite sur farbror mot framför allt en mops som kom som nr 2(Solo) och särskilt när nr 3 som kom var en dvärgschnauzervalp som Raffe typ skulle skydda. Sen kom fler och då släppte han de hela lite.

En Kasper dök upp som tydligen hade gjort lite utfall mot andra hundar så ägaren hade kvar kopplet. Han och Raffe fann verkligen varandra och körde mycket dans och bus. När en whippet sen försökte komma nära Kasper så sa Raffe ifrån.

Roligt oxå att se några av de barn som var med hur de iakttog hundarna samtidigt som de ville hälsa på så många som möjligt och insåg att alla var lite olika. Lär bli fler gånger!Kommentera