Slumpad post: Smultron
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Cykeltur efter lunch

| 2021-03-07 kl 20:00 (2021-03-07, 20:00 GMT +2) | 1

Både jag och Simon har ju haft ont i hälarna över ett år och det gör att vi rör på oss rätt lite. Simon har haft ondare än jag och verkligen rört extremt lite på sig. Vi testade längdskidor men det var långt ifrån succé och med pandemin har det inte funkat med simhallen heller.

Men nu har vi John fixat till hans cykel och för första gången på åratal har han börjat gilla att cykla. Igår tog jag lunchrundan med Raffe och John och Simon tog en cykeltur. Idag var det ombytta roller och vi bestämde oss för att ta med fårskinn och te.

Alldeles underbart! Tämligen kallt och extremt blåsigt men ändå. Att sitta där med en kopp varmt te, titta på träden och prata om ditt och datt. Vilken lycka!

Vi kunde inte låta bli att klättra upp på ett berg heller.Kommentera