Slumpad post: Pjäxbag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Längdskidåkning

| 2021-01-17 kl 17:59 (2021-01-17, 17:59 GMT +1) | 0

John och Joel körde en sväng igår men idag ville jag och Simon haka på. John fick helt enkelt ta Raffe idag. Vi mötte dock upp på gräsmattan och Raffe fick öva lite på att vara nära längdskidor. Inte något han uppskattar. Han skäller så det sjunger i öronen.

Vi har inte åkt längdskidor på ett par år insåg vi för utrustningen funkade sådär. Vi lyckades dock skrapa ihop hyfsade grejer. John har en uppsättning vallningsfria som funkar.

  • Joel kör med mina vallningsskidor och stavar som är lite för långa eftersom de pjäxorna passar bäst.
  • Jag kör med mina vallningsfria eftersom de pjäxorna funkar men för Joel är de aningens för små. Använde Johns stavar eftersom Joel använde mina.
  • Simon kör på den uppsättningen som Joel hade senast fast jag tror att vi faktiskt hyrde senast. Pjäxorna köpte jag på tokrea vid något tillfälle och frågan är om de ens använts. Både stavar och skidor är på tok för korta.

Vi tog oss bra mycket längre än jag hade räknat med men som det sig bör så börjar humör svikta på hemvägen. Särskilt när vi inte var riktigt överens om vägvalet hem. Ingen tyckte samma typ. Någon kan ha sagt att den aldrig ville åka skidor igen.2 kommentarer to “Längdskidåkning”

  1. Sandra skriver:

    Åh vet hur kulnde kan kännas först o sen typ hatar man skidorna..de kan växla snabbt

Kommentera