Slumpad post: Äta yogurt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Just nu i januari

| 2021-01-03 kl 19:44 (2021-01-03, 19:44 GMT +1) | 0

Tredje gången och nu börjar det bli roligt att gå tillbaka och se vad jag gjort just då.

Just nu läser jag femte boken om de sju systrarna på min storytel reader – Månsystern. Plus Turn the ship around där jag läser ett kapitel varje kväll. Ganska lagom för att hinna smälta och reflektera. Jag och Simon gav upp boken vi kämpat med och började i stället på Vålnadens röst som jag nu ska läsa varje kväll har vi tänkt. Igår hakade även Joel på och lyssnade!

Just nu tittar jag inte på så mycket. Vi klämde Sagan om ringen och Bilbo mellan jul och nyår så det behövs lite paus. Jo förresten, vi har sett två avsnitt i dokumäntären Vaccinationskrigarna. Sjukt bra. Laddar för Bridgerton dock.

Just nu lyssnar jag på lite blandade softa listor som Spotify erbjuder. Funderar på att se om jag kan gå över till Youtube music. Har lyssnat på ett gäng avsnitt av Dumma människor. Gillar verkligen! Var perfekt att lyssna på när jag sydde byxor till Simon och har då min ”halskrage”.

Just nu längtar jag fortfarande efter kalla och soliga dagar. Det har ändå varit alldeles ljuvligt att ha jullov.

Läs även hos FiktiviteterEnligt O

Tidigare: 2020 – dec, novKommentera