Slumpad post: Gamla kollegor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Engineering Manager

| 2020-12-21 kl 07:41 (2020-12-21, 7:41 GMT +2) | 0

Titlar har aldrig varit viktigt för mig. Jag har dessutom aktivt försökt att inte bry mig om dem för jag vill behandla människor lika så mycket det bara går. Kanske bottnar det i att mamma var sjuksköterska och historierna var många kring hur läkare trodde att de var förmer.

Senior operations engineer var titeln jag fick per automatik när jag började. Under förra året togs operations bort har jag för mig.

Vid något tillfälle insåg jag att titlar trots allt är kopplade till nivåer som i sin tur är kopplade till lön så jag kanske skulle bry mig. Gick in på nivå 3. Sen ett år tillbaka har jag dessutom rollerna Accountable Lead (AL) och Competence Lead (CL) och jag gillar att leda teamet så jag snackade med min chef (CL) och vi kom fram till till att jag skulle sikta på engineering manager-spåret och vid tillfälle även gå upp till nivå 4.

Jag hade fattat det som att det gjordes i två steg. Vi har två perioder per år där man kan ”levla” så det går ju ändå rätt fort. Det blev dock goda nyheter i veckan att jag fått göra båda stegen i ett och samma så nu är jag Engineering Manager istället vilket känns helt rätt. Gillar verkligen min roll. Gillar blandningen mellan rollerna.

I torsdags hade vi domänuppdatering (ca 100 pers som är i vår domän) och där lyftes alla som hade levlat (vi var fyra stycken den här gången). Ändå roligt att läsa beskrivningen. Får mig att inse hur mycket jag faktiskt lärt mig under senaste året.

Going from a role as business process developer and Atlassian specialist Susanne has taken on one of the most challenging problem spaces of the group: Productivity Efficiency. The team has an extraordinary broad problem space spanning from process development to license management and Google/Atlassian support. Susanne has lead the development of the team and organisation of the problem space in a great way.

Ska bli spännade att se hur 2021 blir! Har inga som helst ambitioner till att klättra på något sätt framöver eftersom jag verkligen gillar att vara praktisk och faktiskt göra saker, inte be andra…2 kommentarer to “Engineering Manager”

  1. Sandra skriver:

    Wihoo grattis så kul
    Vet jag frågat innan men är trög…vad är det du gör?🤣🙈

Kommentera