Slumpad post: Busa i magen
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Göteborgsvarvet

| 2020-10-03 kl 11:20 (2020-10-03, 11:20 GMT +1) | 0

Tidigt 2000-tal sprang jag en del. Känns enormt avlägset nu med tanke på hälar och höft men suget finns att komma igång igen. Inte att springa lopp eller så för det lockar mig inte längre.

2002 sprang jag Göteborgsvarvet på 2.14.40 och året efter hejade jag på John som kom in på 2.14.43.

Vi berättade den roliga historien om detta för barnen för någon vecka sen och vi mindes inte exakta tider så jag tänkte att jag kollar upp på nätet. Min tid hittade jag enkelt, men inte Johns.

Vi funderade på om han sprungit i någon annans namn så jag letade upp bilder från tillfället och sökte på startnumret. Ingen träff. Hmm…

Mejlade deras support och efter att ha mejlat fram och tillbaka några gånger och fattade nog inte riktigt vad de skrev så idag letade jag bland mina dagböcker (farligt för det är lätt att fastna och jag spenderade nog en halvtimme med att läsa tillbaka till -88, -90, -94/95 innan jag hittade dagboken för våren 2003 och där stod tiden jag skrev ovan.

Så gick jag tillbaka till mejlet från supporten och klickade på länken. Insåg att det sen var länkar till filer där jag sen kunde söka och där hittade jag honom. Hade bara testat vanliga söken som inte ger några träffar.

Då finns det bevis på att jag var tre sekunder snabbare. Kan leva på den länge. Att det såg annorlunda ut på Broloppet år 2000 när vi båda sprang men inte kände varandra behöver vi inte alls diskutera tänker jag.En kommentar to “Göteborgsvarvet”

  1. Sandra skriver:

    Wow heja er!!! O såklart det är gbgvarvet som är.loppet en pratar om🤣🤣🤣🤣

Kommentera