Slumpad post: Påminnelser
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Reflektera över veckan #2

| 2020-08-30 kl 20:02 (2020-08-30, 20:02 GMT +1) | 0

En tämligen fullpackad vecka. Den där online faciliteringskursen tar en del fokus – men jäkligt nyttig är den.

  • Träning. Här planerade jag att testa ett träningsprogram jag fått och att göra övningar från osteopaten. Planerade två besök i Tyresö och det blev ett. Det där träningsprogrammet fanns det inte tid till och övningarna från osteopaten har gått sådär.
  • Pyssel blir fotoboken jag jobbat med i helgen. Superkul!
  • Fackbok hade jag Värsta bästa hälsan – igen. Den här gången kom jag lätt igenom den.
  • Skojighet med barnen blev badet (Simon träning dykning) och en hel del läxläsning som faktiskt varit riktigt roligt (Europas geografi). Vi sov dessutom i vardagsrummet lör-sön. Alltid lika mysigt!

Otroligt skönt att ha en tydlig planering för då vet jag exakt vad jag måste och inte – när jag nu fokuserat så mycket på den där boken.

Nu har jag återigen gjort planeringen för nästa vecka.Kommentera