Slumpad post: Lägga golv
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Nästan klart

| 2020-08-12 kl 19:42 (2020-08-12, 19:42 GMT +2) | 0

Vi har några korgar kvar att sätta upp men vi känner på hur det funkar lite först. Den här veckan har ju vardagen dragit igång för mig och John men inte barnen. John har varit på kontoret tre dagar i rad (hände senast i början av mars!) så han har testat sin del av hallen.

Jag har i huvudet varit på väg till en plats i gamla hallen när jag t ex skulle ta min cykelhjälm.

Sist ut att bli klara var John och Joel. John är den som har flest krokar och flest saker men lyckades få till det riktigt bra – med ett extra hyllplan för att lägga hjälmarna.

Nu är vi redo att testa hallen i höst- och vinterrusk!2 kommentarer to “Nästan klart”

  1. Sandra skriver:

    Jag gillar verkligen er hall…önskar vi hade så när våra va yngre o bodde hemma

Kommentera