Slumpad post: Med på tv
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tidsvalvet

| 2020-08-07 kl 15:15 (2020-08-07, 15:15 GMT +2) | 0

Någon i mitt flöde tipsade om Tidsvalvet tidigare i sommar och jag noterade. Så i början av veckan rensade jag lite och hittade noteringen. Kollade på nätet. Fanns tider på fredag. Kollade snabbt med barnen och så bokade jag.

Det var inte så muntra miner i morse då vi skulle åka 9.30 absolut senast och jag inte riktigt kunde svara på vad det var. Rätt mycket skepticism helt enkelt.

Snacka om att vi blev positivt överraskade. Det hela inleds i ett rum, med en guide, där det händer lite saker och man får se lite film. Så släpps man in i själva valvet där det är tidstypiska saker och man kan göra uppdrag. Uppdragen ger en bokstav och när man hittat de fem man ska behöver man bilda ett ord av dem.

Riktigt snyggt gjort.

Utöver uppdragen så gillade jag verkligen bordet med tre platser där man fick spana in vad en typisk måltid (eller faktiskt två måltider) kunde innebära, 1880, 1940 och 1989.

När vi var klara med valvet gick vi ett varv på tredje våningen. Intressant! Bäst var dock en lägenhet på bottenplan från 1940. Jösses vad det kändes som mormors!En kommentar to “Tidsvalvet”

  1. Sandra skriver:

    Åh låter jättefräckt

Kommentera