Slumpad post: Bilen på service
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Riley, Lucinda: De sju systrarna

| 2020-05-10 kl 16:40 (2020-05-10, 16:40 GMT +1) | 0

Tror inte jag hört om dem men hittade på någon rea tror jag och var lite sugen på att läsa.

Tämligen tjock och den kändes lite sådär i början. Lite svårt att relatera och hade tankar kring både ditt och datt. Men vips så var jag fast och i helgen läste jag helt sonika ut den.

Gillade nivån på innehållet, att livet är klurigt för många av oss. Tyckte om att det blev en parallell historia i dåtid där man fick följa händelseförloppet på riktigt istället för att få det berättat i nutiden. Ser fram emot fler böcker i serien för det finns en grundhistoria som jag är nyfiken på. Lite som att lägga pussel.

Hitta ny eller begagnadKommentera