Slumpad post: Helt slut
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En shiny!

| 2020-05-09 kl 17:45 (2020-05-09, 17:45 GMT +2) | 0

Pokémon go anpassar till rådande situation i världen och gör det enklare för folk att spela hemifrån. Det har varit ett gäng olika event och på fejan ser jag att många får shiny pokémons i drivor. Jag har fått två tror jag.

Idag är det ett event med Snubbull och jag såg flera som fick shiny och gillade den verkligen. Vissa varianter ser man knappt någon skillnad på medans andra har större skillnad.

Så när vi väntade på Simon till fikat så fanns den plötsligt där och jag ropade eventuellt till rätt högt. Tog en till och fick en shiny till! Höll på att tappa hakan. Nu när jag skulle skriva den här posten så öppnade jag appen och skulle ta en för att se hur namnet stavas och då var även den shiny! Tre stycken. Jag är nöjd.2 kommentarer to “En shiny!”

  1. Sandra skriver:

    Grattis🤣🤣🤣🤣

Kommentera