Slumpad post: Till topps
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tyresöpraktiken

| 2020-04-11 kl 10:24 (2020-04-11, 10:24 GMT +2) | 0

I torsdags skulle jag ringa och boka tid för riktigt kastrering av Raffe. Sökte på Tyresö i telefonen eftersom Bagis där vi brukar gå endast är akutdjursjukhus nu och inte gör några planerade saker. Därför tog vi ju även den årliga sprutan i Tyresö.

Sökte på Tyresö i telefonboken. Fick upp Tyresö Djurklinik men även Tyresöpraktiken. Minns att jag funderade på varför jag hade det i min telefonbok.

Så idag dök en slumpad post (finns ju en sån på bloggen alltid vilket gör att jag hittar gamla roliga poster) som hette Mjuka fötter. Klickade på den och se där, 2010 var jag minsann på Tyresökliniken och fick fötterna ompysslade. Födelsedagspresent från mamma. Har verkligen inga som helst minnen från det. Inga.

Ändå rätt konstigt tycker jag. Minns andra gånger jag pysslat om fötterna sådär (40-årspresent från gamla rävar, i Turkiet).Kommentera