Slumpad post: Blandad kompott
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Testat Airbnb

| 2020-01-12 kl 19:29 (2020-01-12, 19:29 GMT +2) | 0

När vi bokade Järbo hade jag surfat runt på Rommes och Kungsbergets sidor och kollat boende med hund den vecka vi ville åka (sista veckan på jullovet). Det blev SVINDYRT. Eftersom jag visste att vi (åtminstone jag och Simon) inte skulle åka så mycket och att vi hade Raffe som någon gärna får hålla sällskap så kändes det sådär.

Så jag loggade in på Airbnb som jag gick med i för ett antal år sen (inför Kreta tror jag men där blev det charter för det blev smidigast) och hittade några alternativ. Bland annat stugan det blev. Bokade, och betalade hälften och sen kunde man avboka fram till 19 december typ. Tänkte vi skulle kolla lite mer men tiden gick och vips så insåg jag att det fick bli den.

Det funkade hur bra som helst!

Så dök det upp notis om att skriva en review. Hade fullt upp så det tog någon dag och vips fick jag notis att stugvärden skrivit om oss. För att kunna se den måste jag skriva, eller vänta de två veckor som sen gör att man inte kan skriva. Mycket smart gjort!

Skrev en review och sen fick jag läsa vår. Ska erkänna att det var lite nervös även om jag visste att vi skött oss 🙂

Toppengäster, enkla att kommunicera med. Kan rekommendera dem varmt.

Skönt! Då även skönt att vi skrivit bra om dem. Har en kollega som hyrt ut som vid ett tillfälle faktiskt totalsågade några gäster (med full rätt efter att ha hört hur de betett sig).

Om ni inte redan är med så joina gärna via den här länken (då får både ni och jag en liten peng – efter bokning och boende är gjort såklart).Kommentera