Slumpad post: Förkylt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hur gick det med fokus 2019?

| 2020-01-01 kl 10:42 (2020-01-01, 10:42 GMT +2) | 0

Ja, planen var ju som vanligt tämligen genomtänkt. Halvtidsgenomgången visade att jag varit sådär rätt med vissa delar. När höstterminen drog igång hade jag lite kloka tankar, som gick sådär. Skärm efter 20.00 har det minsann varit gott om, gymmet har jag besökt sådär ofta, sagt nej kanske har hänt men även många ja, på tog för många inköp har gjorts, reflektera på kvällen har jag tappat bort och tjatat om skärmtid har jag nog gjort dagligen.

Jag

Har gått med på ett gym och det har gjort viss skillnad. Har fortsatt gå mycket. Har fotat och instagrammat. Läst en del. Varit ute massor! Ingen alkohol, en hel del vegetariskt, behandlingar regelbundet (främst naprapat)

Familj

En insikt i familjen i höstas har gjort att vi har en skönare stämning hemma. Mycket najs! Vi har kollat på tv-serier lite nu och då. Spelade mycket kort i somras. Ätit utomhus en hel del. Pysslat sådär mycket. Scouting för främst mig och Joel. Utflykter har vi definitivt gjort. Två veckor i husbil var intressant på många sätt.

Vår jord

Här finns klar förbättringspotential. Rent allmänt har det rullat på och även transportmässigt. Vi köpte dessutom en bil som går att köra på etanol. Kosten ute har jag skött tämligen bra, och ekologiskt är det i princip alltid när vi köper kött (alltid svenskt). Försökt bli bättre på att nyttja rester och andra saker vi redan har hemma.

Prylar är den stora utmaningen. Villhöver borde bli ett mantra. Fast vi har reparerat både skor och jackor så där har vi tänkt till, och köpt klart mer begagnat.

Jobb & kompetens

Området som gått bäst tror jag. Nätverkat en hel del, både via Morgonkaffe och LinkedIn och så. Sprida kunskap har jag gjort via jobbet. Jobbat lagom och faktiskt ställt krav som min chef dessutom lyssnat på.Kommentera