Slumpad post: Pokémonstatus
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Komma ihåg

| 2019-11-21 kl 19:58 (2019-11-21, 19:58 GMT +2) | 0

Igår morse stod jag som vanligt i hallen och funderade på om jag hade med mig allt. Har hänt att jag kommit en bit på väg mot dagis och fått vända för att jag glömt sl-kort eller hörlurar. Inte så roligt med Raffe som helst inte vill gå hem igen (vilket han tror att vi ska såklart).

Sa till John att vi borde slå till och göra checklistor som vi pratat om. Som finns där. Det blir ju en nivå till när Raffe är med (halvkul att inte ha bajspåsar tex).

Nåja. Jag tog mig iväg, lämnade Raffe och på tunnelbanan fnulade jag lite på vilka listor och så vi skulle kunna ha. Kliver av, går upp och precis när jag når svängdörren in till kontoret inser jag att jag glömt mitt passerkort.

Som tur är händer sånt rätt ofta så det finns lånekort där man har sin vanliga kod och som även funkar på vårt kontor på Ringvägen (dit jag skulle på eftermiddagen). Men iaf. När jag stått på morgonen och tänkt på det.Kommentera