Slumpad post: Pyssel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Snackemuddrick

| 2019-11-12 kl 08:07 (2019-11-12, 8:07 GMT +1) | 0

Vet inte när ordet uppstod men någon gång under åren har jag börjat använda det om folk som babblar mycket men utan att egentligen ha något vettigt att säga. Letar jag i minnet så kan det vara så att mamma brukade använda det, eller något snarlikt.

I veckan hade jag en ganska ärlig chatt med en person som verkligen har växt i mina ögon. Kan nog ha kallet hen för snackemuddrick i hemmet vid något tillfälle, men inte längre. Och det skrev jag. Var nog första gången jag använde ordet i skrift tror jag (lite oklar över stavningen).

Fantastiskt ord: snackemuddrick

Och jag instämmer. Det är ett mycket bra ord. Ska se till att använda det oftare (eller egentligen hoppas jag slippa behöva det).Kommentera