Slumpad post: Dvd-filmer
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tandfé på dagtid?

| 2019-10-31 kl 16:32 (2019-10-31, 16:32 GMT +2) | 0

Vi hade ju en liten ”incident” kring tandfén för ett tag sen och nu i veckan hade Simon en väldigt lös tand. Jag var iväg till kiropraktor med Raffe, kom hem och drog igång med lunchen direkt.

När jag dukade såg jag att det stod ett glas med en tand i. Snabb som en vessla bytte jag den mot en tia och låtsades sen som inget.

Vid själva lunchen ser jag hur Simon ser tian och sneglar på mig. Jag låtsas som att jag inte ens sett glaset. Han fnissar åt mig och funderar på om det skulle kunna vara Joel istället. Jag höll minen och nu några dagar senare pratar vi lite skämtsamt om det fortfarande. Han är lite nyfiken på vad som ska hända när han tappar nästa tand.

Känner att jag borde ha en plan.2 kommentarer to “Tandfé på dagtid?”

  1. Sandra skriver:

    Roligt…härligt när man lyckas lura dem lite..iaf förvirra dem om VEM som lagt dit pengen

Kommentera