Slumpad post: Rörliga mål
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tankar om boktips och boktipsare

| 2019-09-11, 20:28

Enligt O som jag följt i en väldans massa år har idag lite funderingar kring boktips och boktipsare. Läsningen går ner och det är ju sådär och jag har ju tänkt en del kring läsning och böcker.

  1. I vilket program skulle du vilja att det fanns en boktipsarpanel?
    Alltså jag kollar ju inte på så många program, och tänker att yngre sällan gör det oxå. Så jag skulle önska att youtubers, snapchattare etc tipsade. Fast om jag måste välja program så vore det härligt i alla program där “idoler” finns. Tex Gladiatorerna, eller Fångarna på fortet, Mästarnas mästare eller varför inte Idol?
  2. Vilka ingår i din perfekta boktipsarpanel?
    Tänker att det egentligen inte spelar så stor roll vem utan det är mer deras läsglädje som behöver finnas där – om det ska påverka mig. Glöden ska synas! För bredare publik så tänker jag lite otippade “okulturella” person som kanske gjort sig ett namn på annat sätt än i böcker. Idrott, musik, politik etc.
  3. Vilken klassiker skulle du tipsa om om du själv fick chansen att vara med i tv?
    Klassiker. Tveksam om jag skulle tipsa om någon klassiker för jag har läst så få och då mest tvång i skolan. Jag fullkomligt älskade att läsa Harry Potter med barnen. Bästa läsupplevelse någonsin. Kanske för att den var gemensam, högläsning? Räknas Annika Thors serie?
  4. Vilka aktuella böcker skulle du lyfta fram?
    Åh, det finns flera bra ungdomsböcker jag läst (men inser när jag kollar på bloggen att det var ett tag sen). Björnstad av Backman, Denise Rudbergs senaste, om chiffer,
  5. Vilka oväntade boktipsare vill du se i tv?
    Någon i Wahlgrens familj, en gladiator, ett fotbollsproffs, någon skådis – svårt att peka ut namn utan ser mer fokuset på blandningen. Att läsning är något ALLA gör!

Linda svarar själv på sina frågor!



2 kommentarer to “Tankar om boktips och boktipsare”

  1. enligt O says:

    Gladiatorer som boktipsare vore något! Tänk om vi kunde bredda vad en läsare är!

Kommentera