Slumpad post: Koll på februari
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Full rulle

| 2019-08-22 kl 19:57 (2019-08-22, 19:57 GMT +1) | 0

Ja, full rulle blev det verkligen direkt. Tycker ändå att jag lyckats behålla mitt inre lugn och inte börjat gå fort och så. Strosar lixom på lite granna. Har inte dragit igång på 100% på jobbet utan mjukstartat.

  • Måndagen skrev jag ju om med skolbesök, naprapat och veterinärbesök och papperslappar
  • Tisdagen bestod i en hel del öronfix visade det sig (mer än vi anade på måndagen) och avslutades med scoutplanering
  • Igår onsdag lämnade jag Raffe och drog till jobbet i hyfsad tid. Hade en del möten och drog sen hem för att laga middag. Vi tränade sen på gräsmattan och så fick Raffe en runda. Sen stack jag till Haninge och hämtade ett signerat ex av Läxfritt (föräldramöte för fyrorna nästa vecka och de flaggar för en del läxor)
  • Idag torsdag drog Morgonkaffe igång (hurra!) och sen jobb för hela slanten tills det var dags att dra hem, äta och så sticka på föräldramöte för sexorna. Nu ska öronfixandet snart genomföras.
  • Imorgon fredag är det jobb och öronspolning för Simon som John hanterar. Jag och Joel siktar på ett kvällspass i vår crossfitbox!

Ska helt enkelt bli skönt med helg! På ett sätt bra med rivstart för det kan inte bli så värst mycket mer tänker jag.Kommentera