Slumpad post: En vanlig morgon på t-banan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Tidig morgon

| 2019-03-26 kl 08:33 (2019-03-26, 8:33 GMT +1) | 0

Igår jobbade John hemifrån då Joel hade sina 48 h från sista kräkningen kvar och inte kunde gå till skolan. John tog sista kvällsrundan med Raffe på söndagen så jag tog morgonrundan. Klockan durrade 5.30 (var dock redan vaken). Gick upp rätt direkt och fixade lite och sen stack vi ut.

Lekte med boll, såg hare, såg rådjur och hörde en hel del fågelsång. Såg solen gå upp. Krispig morgon runt nollan.

Väl hemma hade John vaknat och åt frukost. Jag packade ihop mina saker, pussade alla hej då och drog till jobbet. Vid kvart över 7 gled jag in och gick direkt och hämtade frukost. Nästan ingen i landskapet där jag sitter.

Mycket skön start på veckan!2 kommentarer to “Tidig morgon”

  1. Sandra skriver:

    Hämtade frukost? Får ni frukost på jobbet?

Kommentera