Slumpad post: Bara jag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Längre runda

| 2019-03-26 kl 21:11 (2019-03-26, 21:11 GMT +1) | 0

Jag har under vintern sett framför mig hur vi sitter ute och fikar när våren kommer. Såna saker har en tendens att fastna i tankarna har jag märkt.

Så idag tog jag en ryggsäck med ett ben och en kaffetermos när jag tog lunchrundan med Raffe. Precis som ofta så var jag inte så sugen på en superlång runda före, men när jag väl kommit ut så är det väldigt skönt. Vi knallade på och jag ändrade mål ett par gånger. Ibland för att jag såg en mysig stig, ibland för att Raffe ville åt ett visst håll och en gång för att vi höll på att komma ikapp en annan hund.

Kom fram till bryggan vi brukar lägga till vid på scoutpaddlingarna. Gick ut på den och satte mig. Solen tittade fram. Raffe fick sitt ben och jag drack kaffe. Landade lite.

Väl hemma visade det sig att vi varit ute 1,5 timme. Kändes inte så länge men var välbehövligt.2 kommentarer to “Längre runda”

  1. Sandra skriver:

    Så härligt de låter. Livskvalite när den är som bäst

Kommentera