Slumpad post: Lägger ner veckans fokustimme
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Chatta lite om vänskap

| 2019-02-10 kl 14:12 (2019-02-10, 14:12 GMT +2) | 0

Alltså ibland. Pokémon go har verkligen gett perspektiv på så många olika, oväntade, sätt.

Nu med det här med vänner. Det finns fyra nivåer av vänskap och för att förbättra vänskapen kan man skicka gåvor, raida eller slåss i gym tillsammans, och nu senast även trada och battla. Varje dag man gör något av detta räknas en dag av mot nästa nivå.

  • Good friend, 1 dag -> 3 000 xp
  • Great friend, 7 dagar -> 10 000 xp
  • Ultra friend, 30 dagar -> 50 000 xp
  • Best friend, 90 dagar -> 100 000 xp

Varje nivå ger lite extra förmåner när man raidar eller tradar.

När man når en ny nivå kan man ha på ett lucky egg och då dubblas xp:n man får. Dvs för de två sista nivåerna snackar vi mycket xp. Vissa som nått nivå 40 för längesen bryr sig inte men de flesta gör det och då behöver man synka sig. Detta gör att det frågas runt i grupper och gruppchatter på fejan (lite beroende på var man hittat sina vänner – inte visste man detta när man blev vänner). Eftersom många inte känner varandra ”på riktigt” och man inte heller heter sitt namn i spelet så kan det vara en utmaning.

Idag var det dags för mig och en i skarpnäcksgruppen att bli bf så jag nämnde honom i gruppchatten, en stund senare dök det upp en privat chatt. Efter att vi blivit bf så läste jag chatten och garvade högt.Kommentera