Slumpad post: 084
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Avfrostat frysen

| 2019-01-16 kl 18:52 (2019-01-16, 18:52 GMT +2) | 0

När jag berättar att vi avfrostat frysen säger många numera att de minsann inte behöver göra det för de har avfrostningsfria. Tydligen är det så man gör numera. Klokt. Fast fördelen med att avfrosta är att man får chans att gå igenom vad som finns, strukturera om etc.

I år var det faktiskt så att jag under jullovet medvetet försökte tömma så mycket som möjligt för att det skulle underlätta. I söndags var temperaturen ok så jag bara gjorde. Med hjälp av lite olika familjemedlemmar i de olika faserna. Gick smidigt!

Tydligen är det nästan exakt ett år sen vi gjorde det senast.

Givetvis ser jag fram emot att ha en avfrostningsfri frys men våra kyl-och frys är från typ 1998 och drar inte särskilt mycket el, och fungerar. Då är det svårt ur många perspektiv att köpa nytt.2 kommentarer to “Avfrostat frysen”

  1. Sandra skriver:

    Man kan hitta många antika varor när man rensar skafferi o frys…kryddor som e flera år gamla 😂🙈

Kommentera