Slumpad post: Blandade aktiviteter
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på december

| 2019-01-01 kl 08:55 (2019-01-01, 8:55 GMT +1) | 0

En mer obokad månad och trots det har vi varit helt slut.

Familj. Vi var på utvecklingssamtal med Simon. Bakat lussekatter och pepparkakor. Glott på en massa Supergirl och även åttonde Star Wars-filmen. Fick till en utelunch! En del härlig vinterlek dessutom och många Raffepromenader.

Hälsa – träning, kost och sömn. Vi bröt sviten i att gå 8000 steg per dag. Det blev för jobbigt. Sovit helt ok, men märker att ledighet gör att vi är uppe senare och jag vaknar typ samma tid ändå. Godsaker ska vi inte ens nämna. Höften som kändes bra kom tillbaka och jag testar ny naprapat (igen). Slöat massor på jullovet.

Hobby. Har tagit bilder, och instagrammat (skapat eget konto för eken). Kommit igång med bloggandet när jullovet började. I övrigt inte alls pysslat så som jag tänkt att vi skulle från och med höstlovet och fram till jul. Jag och Sanna var på julshow. Jag har läst en hel del. Började bra med högläsning av julböcker men vi tappade bort det.

Miljö och ekonomi. Var en riktigt soft jul på många sätt. Inte alls mycket paket och presenter – ett gäng aktiviteter däremot. .

Jobb. Missade en men har gått på två Morgonkaffe för Personlig produktivitet (och GTD) vilket varit givande. Jobbat på med en hel del roliga saker.

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj. juni, juli, augusti, september, oktober, november
Tidigare år


Kommentera