Slumpad post: Nöjd idag
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Hur gick det med fokus 2018?

| 2019-01-01 kl 12:08 (2019-01-01, 12:08 GMT +2) | 0

Ja hur gick det egentligen? Sådär visade halvtidskollen och jag funderade lite och kom fram till nytt fokus, som inte heller gick så bra.

När jag väl använder Keep it simple och Just do it blir det bra, och gjort. Har en hel del funderingar kring hur jag ska fortsätta med mitt fokus och vi får se exakt hur det landar.

Familj
Sovit i vardagsrummet ett par omgångar. Supermysigt! Äter middag ihop alla dagar, och kvällis (även om vi får tjata för att få barnen från skärmar). Vi reste till Björkliden och Halmstad. Vi skaffade Raffe! Vi har sett tre säsonger med The Flash och snart även tre av Supergirl! Plus ett gäng filmer. Besökte inte klasserna men jag har gått på scouterna med båda barnen. Barnen har lagt ner Pokémon Go men hänger på ibland. Jag och John teamar mer istället. Vi har börjat ta oss ut och käka ute i naturen!

Hälsa – träning, kost och sömn
Året då jag började sova bättre! Även börjat massor (aktivitetsarmband och Raffe). Vegetarian ute, men inte hemma så ofta. Sötsaker gick åt pipsvängen. Ingen alkohol, fortfarande nack- och höftont kvar. Inget flås här inte.

Hobby
Instagrammat massor, bloggat en hel del. Minimerat en del sociala medier (rensat bort många jag följer) men fastnar för lätt med telefonen. Spelat pokémon go – askul. Inte varit så kreativ men känner att jag gillar det väldigt mycket de gånger jag fått tummen ur. Julpyssel? Nä det gick sådär tyvärr. Läst tillsammans en del men jag skulle önska så mycket mer.

Miljö och ekonomi
Här tog jag faktiskt tag i pensionsbesparing/bolån men göta petter så krångligt (och inte klart). Blä. Köpt färre saker (tyvärr rätt många böcker…), flugit till Barcelona vilket inte är så bra, vi har sparat lite mer men inte så fokuserat. Investerar/skänker till Trine och det ser jag inte längre som en klimatkompensering utan som investering i vår jord.

Jobb
Nytt jobb och jag har inte jobbat ihjäl mig utan jobbat lagom. Lärt mig mycket, både om mig själv, andra och områden jag är intresserad av. Hittade till Morgonkaffe!Kommentera