Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Som ett barn

| 2018-12-10 kl 18:49 (2018-12-10, 18:49 GMT +1) | 0

Barnen har blivit så pass stora nu att de sällan vill vara med på praktiska saker i hemmet. Som idag. En granne la ut en vardagsrumsmatta till en billig peng och vi har funderat på att göra oss av med den gamla (som ärligt talat egentligen är skitäcklig efter nästan 7 år) så det passade väldigt bra.

När vi kom hem med den möttes vi av Raffe. Han var skitnyfiken på mattan. För att inte tala om dammsugaren, och att ”hjälpa till” att rulla ihop den gamla. Givetvis var han först att gå på nya mattan när den väl låg på plats.

Barnen såg vi inte röken av.2 kommentarer to “Som ett barn”

  1. Sandra skriver:

    Hahaha håller med tur man har hund som visar intresse o tycker allt man gör är spännande

Kommentera