Slumpad post: 100 dagar i rad
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Färre surdegar

| 2018-11-17 kl 10:09 (2018-11-17, 10:09 GMT +1) | 0

I våras skapade jag en sida i min bujo för surdegar. Såna saker som behöver göras men kanske är lite större och inte känns så lockande. Ibland kollar jag på den och suckar.

Så förra helgen eller så kollade jag och insåg att jag faktiskt kan bocka av ett gäng surdegar.

  • Bolån – efter att jag bytte jobb så kunde jag få förmånlig ränta via jobbet (men då byta bank). Så kom Skandia (vår bank) ut med att om du flyttar tjänstepension till dem så kan du få större ränterabatt och på höstlovet fick jag tummen ur och kollade upp det där. Visade sig att det bästa var att flytta någon pension, och ha kvar allt på Skandia. Så på fredag har jag en avstämning/rådgivning med dem och efter det kommer räntan att sänkas en hel del. Najs!
  • Pension – se över och samla ihop har jag tänkt länge på och nu kommer det förhoppningsvis att lösa sig efter fredagens rådgivning.
  • Fläkten – som lät mer och mer och vi hade offert på att flytta upp hela mojängen till vinden i våras (tyckte dock det blev för dyrt), så fick jag tummen ur på höstlovet och nu är den tyst igen!
  • En gemensam lösenordsapp – där även barnen har sina lösenord och vi kan komma åt dem. Struligt när John har lagrat barnens lösenord för något och vi måste få tag i honom först… John fick tummen ur i november och nu kör vi Keeper hela familjen. Förvisso en lång sträcka innan allt är flyttat och alla är vana vid det men en början!
  • Viktiga papper –  har varit utspridda på lite olika ställen men i somras (tror jag) rensade jag lite pärmar och mappar och la allt i en ”mappväska” som mamma hade. Sjukt smidigt!

Det finns ett gäng surdegar kvar men det känns väldigt skönt att ha betat av ett par stycken.Kommentera