Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Wistis levnadsregler

| 2018-11-05 kl 12:16 (2018-11-05, 12:16 GMT +1) | 0

Till och från följer jag wistikent. Härom dagen la han ut sina 12 livsregler. Tänkte se hur jag själv följer dem för jag gillade dem.

‪Wistis 12 livsregler:‬
1. Lägg aldrig tillbaka tomma kuvert i After eightkartongen. Äter sällan såna men måste nog tyvärr erkänna att det ibland är så att jag lägger tillbaka tomma kuvert… 
2. Låt dig aldrig övertalas till styrelseuppdrag du inte vill ha. Nä, det har jag börjat lära mig. Det är dock väldigt svårt eftersom man dels blir lite glad över att få frågan, och dels att man vet att andra kämpar så hårt för att få det att funka. 
3. Dra aldrig ut spisen. Det är skitäckligt där bakom. Bättre när man har en häll! 
4. Var rädd om din tro och ditt hopp. Yes!
5. Var vaksam med alkohol. Yes!
6. Gå mycket. Yes!
7. Akta dig för tvärsäkra människor och var försiktig med att ha gurus. Tvärsäkra människor har jag lärt mig numera, gurus är lite svårare för jag tycker ofta många låter kloka, även de som motsäger varandra. 
8. Välj dina strider. Åh, vad mycket bättre jag blivit på detta!
9. Skjut inte upp att öppna fönsterkuvert. Lovar!
10. Öva dig i förståelsen att lek, humor och konst inte är att reducera verkligheten utan det är att fördjupa den. Tror jag klarar denna med tanke på Pogo, och allt annat roligt vi gör.
11. Lev ditt liv och låt andra leva sitt. Ah, troligen min största utmaning. Särskilt nu när vi alla på jorden skulle behöva skärpa till oss för att rädda vår planet… 
12. Snooza med förnuft. Vågar sällan snooza just för att det lätt blir så länge… Kommentera