Slumpad post: En inventerare till
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på oktober

| 2018-11-01 kl 08:25 (2018-11-01, 8:25 GMT +2) |

Som vanligt rusar månaderna iväg. Fast slutet med höstlov kändes ändå ganska långt.

Familj. Vi har spelat spel några kvällar, sett klart på de tre säsonger av the Flash som finns på Netflix och sen börjat kolla på Supergirl. Eftersom Raffe varit lite hängig har det även blivit en del promenader utan hund (för att få steg). Jag och John är nu de enda som jagar pokémons. Vi har varit på ett gäng scoutmöten och även paddlat. Firat både min och Johns födelsedag. En härlig höstpromenad runt Flaten var jag, Raffe och barnen på. Joel var på ”hello-world-meetup”. Jag lyxade och tog ledigt hela höstlovet!

Hälsa – träning, kost och sömn. Jobbar vidare med min attityd och tycker verkligen att det ger resultat. Har börjat njuta väldigt av naturen och att vara ute. Sover fortfarande väldigt bra och har inte längre några direkta problem med att somna om när jag vaknar på natten. Sötsaker har jag fuskat en del med, men sköter mig med vegetariskt ute och ingen alkohol. Höften har jag inte längre ont i vilket är skönt.

Hobby. En sykväll där jag inte sydde så mycket, hundföreläsningar och gick på seminarium om mat, hälsa och klimat. Läst har jag gjort lite granna. Inte så mycket pysslande, men jag har både bloggat och instagrammat så det räcker. Märker hur mycket jag gillar att reflektera över det vi varit med om. Ger paus i allt som händer.

Miljö och ekonomi. Klar förbättringspotential kring prylar, och att bestämma tydliga mål med vårt sparande.

Jobb. Här har jag gjort en hel del för att kompetensutveckla mig. Varit på morgonkaffe tre gånger, föreläsning om gamification och ett webbinar om bättre möten. Har även slutat räkna antal timmar jag jobbar och det känns bara bra!

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj. juni, juli, augusti, september
Tidigare år


Kommentera