Slumpad post: Nattugglor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på september

| 2018-10-01 kl 07:47 (2018-10-01, 7:47 GMT +2) |

Känns som en fullspäckad månad.

Familj. Promenader och Flash har vi njutit av tillsammans. Jag och barnen kör scouter ihop. Jag och John jagar pokémons och ibland hänger barnen med. Firat Joels födelsedag och kalas!

Hälsa – träning, kost och sömn. Småfuskar med sötsaker/fika men inte så mycket som i våras/somras (började illa i Barcelona dock). Har varit på någon behandling bara för att inse att det nu är upp till mig att träna rätt muskler… Höften mycket bättre. Sover sjukt bra numera, även om jag är trött ofta. Varit på flera aktiviteter som innehållit mycket alkohol men inte tagit en droppe – bara skönt!

Hobby. En sykväll i lokalen där jag insåg att det är himla kul att sy! Läst sista Pax-delen för barnen (och mig), men inte haft ork att läsa så mycket själv (en bok bara tror jag). Sådär energi/tid för bloggen men Instagram är sjukt roligt. Lyckades torka aroiniabär!

Miljö och ekonomi. Använt bilen klart mindre nu. Vi har spenderat mindre och kört loppis. Kör Trine men behöver fundera över hur vi gör med besparingar.

Jobb. Håller mig i lagom takt. Velade några veckor kring ett en annan möjlighet men valde bort. Lärt mig massor nytt med Summit i Barcelona och Smoooth week på Klarna.

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj. juni, juli, augusti
Tidigare år


Kommentera