Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Skulle röja

| 2018-09-23 kl 21:50 (2018-09-23, 21:50 GMT +2) |

Idag skulle jag ju röja hade jag tänkt (igen). En vän (Camilla) messade igår, de var i stan och undrade om de kunde komma förbi på en fika på em. Sure. Visade sig vara förmiddagen och jag föreslog lunch så det blev ett flertal timmar. Vi hann dock röja hyfsat där nere före de kom (alltid bra med tidsgräns för min del). Så vi åt, fikade och tog sen en härlig skogspromenad och efter att barnen spelat och vi snackat så avslutade vi med en Mewto-raid (jag är nu den ende i familjen som inte fått den efter två raider).

När vi var ute i skogen messade en annan vän (Sara) och undrade om jag var sugen på promenad på kvällen. Lät passande. Strax efter att första besöket gått hörde Sara av sig och var på Gullmarsplan. Givetvis tyckte jag att hon skulle komma direkt. Så vi tog en promenad, åt middag och fikade. Pratade lite mer och så följde jag, barnen och Raffe henne till tunnelbanan.

Vips var det dags för Flash och så var dagen slut.

Visst att jag inte fick röjt, men det var så fina besök som kommer så sällan så det var klart värt det! Och jag jobbar ju bäst under tidspress och har lördagen på mig före loppisen.Kommentera