Slumpad post: Johansson, Katarina: Badskumt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Social promenad igen

| 2018-08-23 kl 07:06 (2018-08-23, 7:06 GMT +2) | 0

I juni (typ) var jag och Raffe på Hundorados sociala hundpromenad och uppskattade mycket att få träna  på att inte hälsa på andra hundar. Det fiffiga med detta är att alla som är med vet om att ingen får hälsa. Så är det inte riktigt i ”verkligheten”.

När vi kom till Gubbängen var det hundar överallt. Raffe blev såklart helt till sig. Skuttade mer omkring på bakbenen än gick på alla fyra. Det visade sig att det var fem hundar på vår promenad och en annan kurs så därav alla hundar.

Efter att vi gått en stund så lugnade alla hundar ner sig (alla har ju något att öva på). Raffe insåg att det gav mer att sniffa och sket i godiset jag ville belöna honom med.

Vi går en runda och landar i skogen där vi fikar och pratar lite. Alla får berätta om vad de behöver öva på. Raffe satt och spanade på alla andra hundar. Sen gick vi tillbaka. Allt på en timme och det känns som att Raffe verkligen behöver detta!2 kommentarer to “Social promenad igen”

  1. Nina skriver:

    Kul att se framstegen ni gör!
    Om ni vill ha ett utflyktsmål för mer övning, så rekommenderar jag en promenad på Gärdet.
    Brukar bli mycket hundmöten 🙂

Kommentera