Slumpad post: 2014
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Semestern slut

| 2018-07-22 kl 21:18 (2018-07-22, 21:18 GMT +1) | 0

Så har då fyra lediga veckor passerat och jag vet inte riktigt vad som hände. Poff sa det, samtidigt som jobbet känns väldigt avlägset.

Hade en del planer kring vad jag skulle vilja hitta på, saker jag ville lära mig, några saker jag borde göra och ett gäng personer jag ville träffa. Kan vara så att jag har rätt mycket kvar på de där listorna. Har resonerat som så att det inte är någon som dör.

  • Första veckan stack jag och Simon till Möja och sen lämnade och hämtade jag Joel på läger på Södermalm, jag och Simon hängde hemma och jag tror inte vi hittade på så mycket. Mimmi tränade med Raffe.
  • Andra veckan var barnen på läger och John drog rätt snabbt till Halmstad, jag träffade lite folk/hundar och packade till Halmstad som vi drog till i slutet av veckan.
  • Tredje veckan inledde vi i Halmstad och sen blev det kvällsbad och Raffes öron (tre besök på djursjukhuset denna vecka)
  • Fjärde veckan innehöll endast ett besök hos veterinär och sen vände det men så sjukt varmt på dagarna att vi bara har slappat och sen kvällsbadat.

Känns som en väldigt bra semester. Kanske exakt det jag behövde? Eller ja, öronstrulet för Raffe hade jag gärna hoppat över och slappat istället men nu har ju iaf målet med att träna hantering med Raffe nåtts med råge skulle jag säga.Kommentera