Slumpad post: Där bak
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Dubbeltand

| 2018-07-13 kl 22:40 (2018-07-13, 22:40 GMT +2) | 0

I onsdags när jag ringde veterinären allra första gången så var det främst för att Raffes ena framtand inte velat släppa. Det visade sig att de inte hanterar tänder i Bagis så jag blev hänvisad till en annan klinik i Mälarhöjden. Ringde dem och fick tid nästa vecka.

Sen ringde jag ju Bagis igen kring örat då det var lite mer akut. Idag när jag pratade med veterinären passade jag på att fråga om tanden eftersom de ändå hade honom sövd och det inte är något man vill göra titt som tätt. En av hennes kollegor hade jobbat med tänder en del så det var absolut tänkbart.

Det visade sig sen att de kunnat dra ut den så jag kunde avboka den andra tiden!Kommentera