Slumpad post: Klippa garn
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på juni

| 2018-07-01 kl 08:55 (2018-07-01, 8:55 GMT +2) |

Sommaren fortsatte ett bra tag men sen kom den ”svenska sommaren” lagom till midsommar, fast i slutet kom värmen tillbaka.

Familj. Hunnit bada i Flaten lite (innan det hann bli kallare igen). Gått på valpkurs tillsammans. Vi har varit på skolavslutning. Enhjulingarna har fått fokus! Många kvällsfikor med jordgubbar, glass och grädde! Några pokémonjakter har det blivit även om det är jag som har mest fokus. Besökte årets sommarläger. Vi har spelat Speak out! Vi kollade på en av Jurassic Park-filmerna och är sugna på fler. Möja med Simon och Raffe.

Hälsa – träning, kost och sömn. Börjar hitta rätt mer och mer med sömnen. Matmässigt är jag duktig (ute på luncher och oftast hemmaluncher oxå). Sötsaker har jag lagt ner just nu. Äter när jag är sugen (ofta) och ska ta tag i det senare. Gick på en massage hos Cia och det gjort det bättre i kroppen även om jag känner höft och nacke. Kört en moveoo-träning och även tagit mig ut själv.

Hobby. En sykväll där jag var rätt produktiv – vi planerar liknande i höst. Började sy ihop det jag skar ut. Högläsningen har typ skitit sig men jag har läst rätt mycket själv, precis som barnen. Har både bloggat och instagrammat vilket jag verkligen gillar. Kul med separat konto för Raffe.

Miljö och ekonomi. Skärpning behövs kring inköp, även om det är klart bättre. Klimatkompenserar gör vi definitivt via Trine vilket känns väldigt bra.

Jobb. Faktiskt varit helt slut, och jobbat på i lagom takt. Tänkt en del kring produktivitet och planering och sånt och testade lite lätt med barnen. Gillar!

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj.
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera