Slumpad post: Test av pulkabacken
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

En kasse med kalsonger

| 2018-06-18 kl 08:28 (2018-06-18, 8:28 GMT +2) | 0

I torsdags när Raffe trimmades drog ju jag och barnen till Sollentuna centrum. Vi knallade runt i affärer i väntan på att klockan skulle bli 11 (=lunch). Kom till KappAhl och där hade de kalsonger som Joel gillade så vi slog till på ett gäng. Käkade lunch, åt glass och så åkte vi och hämtade Raffe.

På kvällen slog det mig att jag inte tagit in kassen. Kollade i bilen (dagen efter förvisso) men inget. Så någonstans på Sollentuna centrum har vi lämnat en tygkasse med ett gäng nya kalsonger i.

Jag har försökt minnas var och när, men har ingen aning. Har oxå försökt komma på om vi hade något mer i kassen men minns inte.

Hoppas att det var någon som behövde som hittade kassen tänker jag istället. Någon kanske blev superglad?Kommentera