Slumpad post: Lek med fordon
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Sy tröjor

| 2018-06-09 kl 21:01 (2018-06-09, 21:01 GMT +1) | 0

På sykvällen så skar jag ut till fyra tröjor och idag tänkte jag börja sy. Insåg att jag verkligen helt förträngt hur man syr.

Här är första tröjan jag sydde i april 2010 och bulletröjan från oktober 2014 verkar vara senast jag sydde en tröja och jag gissar att jag däremellan måste ha sytt åtminstone 50 tröjor (vi har ju iaf 4 familjetröjor och bara det blir 16) – gissar lite från årsstatistiken.

Så jag fick helt enkelt läsa instruktionerna. Till mig själv syr jag ett nytt mönster, raglan och där hade jag inte heller en susning. Roligt att sy igen men jag hade förträngt alla moment och imorgon får jag gå upp på vinden och leta efter muddtyg till halslinningarna.2 kommentarer to “Sy tröjor”

  1. Sandra skriver:

    De e åldern 🤣🤣🤣

  2. Sue skriver:

    😱😱😱😱

Kommentera