Slumpad post: Swish åter
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Peppning

| 2018-06-05 kl 18:17 (2018-06-05, 18:17 GMT +1) | 0

Här hemma pågår peppning av Raffe för att få honom att återigen våga gå ner för trappan. Han gick ner två gånger och vi trodde att det sen skulle fortsätta men icke. Nu står han uppe och väntar, och piper lite ibland. Så kommer jag eller John och sätter oss på översta trappsteget och han går över i knät och då är det enkelt att plocka upp honom.

Nästan varje dag försöker vi locka honom på olika sätt men det går trögt. Vi hade kunnat skita i att peppa honom men det är lite småjobbigt att han inte kan gå ner själv för han går upp stup i kvarten…

I förrgår vid Flaten var det Simons tur att få lite peppning, på högsta hoppet vid mellanstranden. Han vågade hoppa från lägsta i lördags efter ganska kort vånda (första gången för honom), vilket var supermodigt då han har ogillat sjövatten och tidigt i våras sa att han minsann inte tänkte bada i Flaten i sommar.

På den höga våndades han desto mer och jag, Joel och Aron peppade så gott det gick. Till slut bestämde han sig, och då hoppade han en gång till sen. (bilden vill han såklart inte visa helt och hållet men den här varianten fick godkänt.5 kommentarer to “Peppning”

 1. Sandra skriver:

  Hahaha minms du när du peppade/tjatade ner mig från trean i Lilla Lee? Du va väl i vattnet en timme o frös innan jag vågade ta steget ut

  • Sue skriver:

   Haha, nä minns bara hur jag själv höll på första gången 🙂
   På den tiden kunde jag bada hur länge som helst ju.

   • Sandra skriver:

    O ja frös alltid🤣🤣🤣 ja va en jäkla mes inser ja nu när jag tänker tillbaka på min barmdom o du va helt jäkla sjövild. Att du ens lever är ett under🤪😂

    • Sue skriver:

     Haha, tyckte nog att jag hade rätt bra koll. Var massa saker jag valde att inte göra för jag fick upp någon slags vision om att det gick fel. Så är det fortfarande och då gör jag det inte. Men jo, jag ser ju barnen nu och tänker tillbaka och håller ibland tyst för att jag inser vad jag gjorde…

Kommentera