Slumpad post: Lider du av progressofobi?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Koll på maj

| 2018-06-01 kl 07:30 (2018-06-01, 7:30 GMT +2) |

Våren hann knappt komma så kom sommaren. Maj har varit gudomlig och vi har varit mer i trädgården än någonsin – tack till Raffe (och vädret).

Familj. Vi lyckades spela kort någon afton, vi har tagit en hel del korta promenader med Raffe. Pokémons är det mest jag som jagar tyvärr, och vi har avslutat scoutterminen. Vi har inte kollat på film men vi har följt Robinson slaviskt! Vi hade kalas för Simon med hela flocken! Paddlat med scouterna. Ett första kvällsdopp i Flaten.

Hälsa – träning, kost och sömn. Sovit rätt bra och använt mobilen mindre. Sötsaker har skitit sig totalt men vegetariskt äter jag, och självklart ingen alkohol. Med Raffe har jag inte tagit mig till någon behandling men jag gick på fantastiskt roligt moveoo-event och jag har inte ont på samma sätt som tidigare även om det inte är helt bra i varken höft eller nacke. Varit ute och lunkat några gånger.

Hobby. Bloggat och instagrammat (mycket fokus på Raffe) har jag verkligen gjort. Högläsningen har gått sådär (några få undantag).

Miljö och ekonomi. Vi fortsätter klimatkompensera (eller snarare investera för vi ligger helt klart på plus) via Trine, vi har pratat om hur vi kan spara fokuserat men har nog shoppat lite mer än planerat.

Jobb. Jobbar utan att stressa, lär mig saker och har ork över, samtidigt som det är superkul att jobba.

Fokus 2018: januari, februari, mars, april
Fokus 2017
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Tidigare år


Kommentera