Slumpad post: Synundersökning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Logga in 
 

Reflektera med bilder

| 2018-05-28 kl 09:53 (2018-05-28, 9:53 GMT +1) | 0

För mig är det otroligt bra avkoppling att titta på gamla bilder. Jag tror att det är en av anledningarna till att jag älskar instagram. Visst att jag gillar att titta på andras bilder, få lite inblick i vad andra gör, få inspiration eller information eller vad det nu må vara.

Men rätt ofta sätter jag mig och bläddrar bakåt i mina egna bilder. Tittar och minns.  Det härliga är att det oftast är positiva saker man visar upp, eller knasiga och roliga och det gör att det blir en positiv upplevelse att se bakåt. Förvisso även jobbiga (mammas begravning tex) men det är ju delar av livet och jag gillar att fundera på saker som hänt.

För mig ger det verkligen ro att tänka tillbaka. Kanske samma sak med en hel del saker jag sparat på. Att titta på dem, bläddra i gamla dagböcker och känna att det här är livet, och livet har pågått och pågår.Kommentera